Jepser Kirketerp, vinder af Sol over Gudhjem 2011

Følgende restauranter har været repræsenteret ved Sol over Gudhjem:

Noma
Geranium
Formel B
Søllerød Kro
Ruths Hotel, Gl. Skagen
Molskroen
Le Sommelier
Restaurant Herman
Stammershalle Badehotel
Henne Kirkeby Kro
The Paul
Kirk + Maarbjerg
Falsled Kro
Dragsholm Slot
Kadeau
Radio
Ti Trin Ned
Villa Vest
The Fat Duck
Brdr. Price
Svinkløv Badehotel
Hotel Frederiksminde
Henne Kirkeby Kro
Kong Hans Kælder
Kocherier
Kul
Taller
Kokkeriet


Hall of Fame

2012 - Nicolai Nørregaard: Vinderen af Sol over Gudhjem

Her finder du en liste over de dygtige vindere gennem tiden:

  • 2016: Henrik Jyrk (v. Kul)
  • 2015: Morten Falk (v. Kadeau)
  • 2014: Kenneth Hansen (v. Svinkløv Badehotel)
  • 2013: Kenneth Hansen (v. Svinkløv Badehotel)
  • 2012: Nicolai Nørregaard (v. Kadeau)
  • 2011: Jesper Kirketorp (v. Geranium)
  • 2010: Daniel Kruse (v. formel B)
  • 2009: Theis Brydegaard (v. Restaurant Herman)



Produktpris

I 2014 startede vi produktprisen (kaldt innovationsprisen i opstartsåret 2014) - en konkurrence for nye innovative fødevareprodukter - i to, siden tre, kategorier: mad, drikkelse og konfekture.

Vindere af mad-kategorien

  • 2016: Vilstrup - Bacon af Vildsvin
  • 2015: Fennikel pølse fra Hallegård
  • 2014: Havtornsmarmelade fra Høstet

Vindere af drikkelse-kategorien

  • 2016: Njord Gin, Distilled Sand and Sea
  • 2015: Young Rye fra Stauning Whisky
  • 2014: Stikkelsbærmost fra Bornholms Mosteri

Vindere af konfekture-kategorien (startet i 2015)

  • 2016: Svenningsen Chocolatier - Lovely Lazy 85%
  • 2015: Chokolade med rødgran fra Svenningsen chocolatier






Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #Solovergudhjem2015

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...