Score

Maden blev vurderet i 4 kategorier. Hver dommer havde mulighed for fordeling af point, således:

Smag: 0 - 30 point
Udseende: 0 - 10 point
Bonus - Bornholm: 0 - 10 point
Etikette: 0 - 10 point

Altså en samlet score på max 60 point. Her kan du læse mere om hvad de forskellige kategorier indebærer.


Tillykke til vinder Jeppe Foldager

Vinderen af Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

Stort tillykke Jeppe Foldager - den første vinder af Sol over Gudhjems Dessertkonkurrence.


Tak til Dessertkonkurrence deltagerne & dommere

Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

Fra venstre: Torsten Vilgaard, Morten Heiberg, Palle Sørensen, Thomas Parry, Jeppe Foldager, Anders Halskov-Jensen & Daniel Kruse


Jeppe Foldager

Dessert

Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

. Jordbær infuseret med skovjordbær
. Lakrids pearls
. Marengs
. Hvid chokoladecreme med bornholmsk kærnemælk og hyldeblomst-is
. Éclair med jordbærflæsk, mælkechokoladecreme og milde lakridsurter
. Jordbær flamberet i honningsyp med trøffel, gran og bornholmsk fløde


Daniel Kruse

Dessert


. Grønne jordbær, lakrids, honing og vilde urter
. Skum på lakrids og hvid chokolade
. Snobrød som pain au chocolat m. chokoladedyp
. Drik: Sommerpunch på jordbærvin og sødskærm


Palle Sørensen

Dessert


. Grønne jordbær, umodne frøskud af bronzefennikel og sødskærm, bornholmsk vaniljeakvavit 2012,hvid chokolade, junkere, chokolade glace
. Madagascar chokolade 64%, marengs, lakridssalt, basilikum, overmodent most bornholmsk jordbær
. Puffet lakrids røget over elletræ, røget salt
. Fiskeben af Brasil 66,8% chokolade, røget salt, hyldeblomst
. Hvid chokolade ganash med lakrids, drænet ymer, kærnemælk
. Sort sponge cake, hyldebomst fra Bornholms Mosteri
. Drik: Bornholmske jordbær, mørk rom, basilikum, hyldeblomst, friskkværnet peber





Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...