Score

Maden blev vurderet i 4 kategorier. Hver dommer havde mulighed for fordeling af point, således:

Smag: 0 - 30 point
Udseende: 0 - 10 point
Bonus - Bornholm: 0 - 10 point
Etikette: 0 - 10 point

Altså en samlet score på max 60 point. Her kan du læse mere om hvad de forskellige kategorier indebærer.


Se programmet!

Screenshot fra TV2 Bornholms udseendelse af sol over gudhjem 2013


TV2 dækkede Sol over Gudhjem 2015 LIVE. Se udseendelsen her.


Mikkel Olsen

Forret

1. ret

SALTET TORSK - GRØNNE ASPARGES

GRØNNE JORDBÆR - BLÅMUSLING EMULSION

MUSLINGE BOUILLON

Hovedret

2. ret

HØ-RØGET KALVEBRYST GRILLET MED RØGET MALT-BBQ

SALTET TØRRET KALVEHJERTE
GRØNNE STIKKELSBÆR
PURLØG

NYE LØG, ÆRTER, KALVEHJERTE, OST, RAMSLØG, HYLDEBLOMST

SAUCE PÅ ÆBLEMOST OG BRUNET SMØR


Andreas Bagh

Forret

1. ret

TORSK BAGT I SALTDEJ

MUSLING BLANQUETTE OG SPIDSKÅL

Hovedret

2. ret

PØLSE PÅ NYRE, LEVER OG HJERTE MED KANTARELLER

SAUCE PÅ KÆRNEMÆLK ÆBLEMOST

KALVEBRYST STEGT PÅ BEN MED BORNHOLMSK BBQ


Morten Falk

Forret

1. ret

STEGT TORSK FRA SKRUBBE-BENT

RØGET CRÈME PÅ MUSLINGER

STRANDKÅL FRA LISTED

GRØNNE NUANCER AF BORNHOLM

Hovedret

2. ret
2. ret

BRØD: BORNHOLMSK KÆRNEMÆK
SIDSTE ÅRS SVAMPE & LØG FRA HAVEN

BOUILLION: GRILLET OG RØGET INDMAD
CITRUS-URTER FRA SØMARKEN

BRYST: SPEGESKINKER OG MORKLER
GRØNÆRTER, HESTEBØNNER & HYLDEBLOMST
LONE & FLEMMINGS ASPARGES


Jeppe Foldager

Forret

1. ret

GRILLET HEL TORSK MED GRILLET SALATER

BORNHOLMSK "VILD-SENNEP" - NYE KARTOFLER

RØGET MUSLING SAUCE


Hovedret

2. ret

KROG-MODNET LANGTIDSSTEGT KALVEBRYST

LØG-VÆKSTER, KANTARELLER, KARTOFLER, ÆRTER

SAUCE KOGT PÅ HJERTE OG MOST

OG HUSK: DER ER ALTID PLADS TIL EN H.....!





Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...