Dato

Billede fra årets konkurrence 2012

Konkurrencen bliver afholdt lørdag den 28. juni 2014.

Aktiviteter på havnen fra kl. 12.

Vi glæder os til at se Jer!


Mysteri Box

mysteri box 2012

45 minutter inden deltageren går i gang i køkkenet introduceres denne til årets "Mysteri Box" der består af forskellige bornholmske råvarer. Det kan være alt fra mejeri produkter til røgede sild.


Råvarebuffet

råvarerbuffet af bornholmske hærligheder

Kokken har adgang til en råvarebuffet af bornholmske råvarer, som kokken selv kan vælge fra.

Kokken må ikke have forberedt eller have medbragt noget hjemmefra.


Menu-
beskrivelser

Menu beskrivelser

30 minutter inden deltagerne går i gang (og 15 min efter at have set "Mysteri Box'en") skal der leveres en "dagens menu" til dommerpanelet. Deltagernes serveringer skal stemme overens med den afleverede menubeskrivelse og tæller med i den samlede vurdering.


Program

Ret fra sidste år

Konkurrencen starter officielt kl. 13.00, men allerede inden, er kokkene igang. De bliver nemlig introduceret til dette års "mysteri box" en halv time inden de får lov at starte i køkkenerne.

tidlinie2014


12.00 Madmarked med over 40 boder

Fra 12 til 17 står bornholmske producenter klar i over 40 boder med smagsprøver, købsmuligheder og inspiration. Se mere om madmarkedet her.

12.30 Varm-up : Mysteri Box

Kokkene bliver introduceret til en "Mysteri Box" inden start. Elementerne fra boxen skal indgå i menuen.

13.00 Åbningstale

Åbningstale v. Thomas Rode.

13.10 Innovationsprisen

I samarbejde med SuperBrugsen uddeler vi i år en pris for bedste nye mad-produkt i to kategorier. Læs mere om innovationsprisen her.

13.15 Første ret

Brian Mark Hansen, får som den første kok lov at starte i Køkken 1. De tre næste deltagere starter med 15 minutters mellemrum.

13.45 Hemmeligt emne

Deltagerne bliver introduceret til årets "hemmelige emne", som skal indgå i desserten.

14.30 Hovedret serveres

Brian Mark Hansen serverer som den første hovedret og de andre deltageres serveringer følger med 15 minutters mellemrum.

15.30 Dessert serveres

Brian Mark Hansen serverer som den første hovedret og de andre deltageres serveringer følger med 15 minutters mellemrum.

Ca. 16.25 Præmieoverrækkelse

Vinderne kåres. Der uddeles en pris til konkurrencens samlede vinder og en pris for bedste ret.












Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...