Score

Maden blev vurderet i 4 kategorier. Hver dommer havde mulighed for fordeling af point, således:

Smag: 0 - 30 point
Udseende: 0 - 10 point
Bonus - Bornholm: 0 - 10 point
Etikette: 0 - 10 point

Altså en samlet score på max 60 point. Her kan du læse mere om hvad de forskellige kategorier indebærer.


Se programmet!

Screenshot fra TV2 Bornholms udseendelse af sol over gudhjem 2013


TV2 Bornholm dækkede Sol over Gudhjem 2014 LIVE. Se udseendelsen her.


Årets MysteryBox

2013 Mystery Box - sol over gudhjem 2013 - torsk, oste fra arla unika, bornholmerhane


Boxen bestod i år af:

- Hammershus lam
- Syrnet Valle fra Bornholms Andelsmejeri
- Min 1 slags øl fra Svaneke Bryghus

Krav

Hovedretten skulle laves ud fra elementerne fra Mystery Box'en samt udvalget fra den store råvarebuffet.

Desserten skulle indeholde:

- Creme Fraiche 48% fra Arla Unika
- Kirsebærvin fra Frederiksdal
- Havtorn fra Høstet
- Samt syrnet valle fra Mystery Box'en


Brian Mark Hansen

Hovedret

1. ret

Grillet ryg af Hammershuslam med ramsløgscreme - parfumeret med syrnet valle
Sauce på løg, snegle og Svaneke Sauna (øl)
Alt maskeret med strandportulak og andre vilde sager fra Salene Bugt

Dessert

2. ret

Is på karamelliseret økologisk cremefraiche 48 %
I forarbejdning med kirsebær, hybenroser fra Melsted strand og havtorn.
Support på siden: "Caviar en suprise" smags noter af hybenroser - kirsebær og vin fra Frederiksdal


Michael Munk

Hovedret

1. ret

Stegt lam med vilde enebær fra Ekkodalen
Skovløg og blomster fra Vallensgaard Mose
Urteolie og creme
Sauce af karamelliseret gær med stout og syrnet valle

Dessert

2. ret

"Solnedgang over Gudhjem"
Frosne flager af havtorn og orangesaft
Økologisk æggeblomme, luftig creme fraiche
Kirsebærsirup og aroma af de sidste solstråler


Casper Sundin

Hovedret

1. ret

Filet af Hammershuslam med brændte hvide asparges
Sauce på øl og valle
Rå grønne jordbær og glaserede danske løg

Dessert

2. ret

Kirsebærsorbet
Kirsebærblomster og imiteret havtorn
Cremefraiche mousse


Kenneth Hansen

Hovedret

1. ret

Grillet Hammershuslam marineret i øl med saltede grøntsager
Inspiration fra Indien med grøn karry syltede bornholmske strandløg og strandtrehage
Skilt Sauce på ostevalle med ristede nødder


Dessert

Kenneth Hansen - vindermenu - dessert
2. ret

Prædessert: Pluk-selv havtorn og honning
Hoveddessert: "Frederiksdal kirsebærvin i egen flaske"
Cremefraise parfait med kirsebærsauce og maltpuder
Rødbeder henkogt i kirsebærvin





Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...