Dommerpanel

Juryen består af følgende udvalgte medlemmer.


Michel Michaud

Michel Michaud

Køkkenchef, Vægtergården.
Tidligere Ruths Hotel, Kong Hans og Soellerød Kro.
Dommer i Sol over Gudhjem fem år i træk.


Jesper Kirketerp

Jesper Kirketerp

Køkkenchef og ejer af Restaurant Radio.
Vinder af Sol over Gudhjem 2011.
Tidligere Ass. Køkkenchef, Geranium.
Tidligere souschef, Noma.
Tidligere ass. køkkenchef, Restaurant MR.


Ole Troelsø

Ole Troelsø

Gastronomiredaktør, Dagbladet Børsen.


Jeff Salter

Jeff Salter

Marketing- og konceptchef, SuperBrugsen.



Mikkel Maarbjerg

JMikkel Maarbjerg

Kirk + Maarbjerg, kirkplusmaarbjerg.dk.
Tidligere Sol over Gudhjem dommer (2009).


Innovationspris 2014

Innovationspris illustration

I samarbejde med Super Brugsen

SB logo

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem lancerer i samarbejde med Super Brugsen "Innovationsprisen 2014" for at hylde innovative ideer, som kan skabe vækst og udvikling.

Innovation er afgørende i vores moderne samfund, hvor nytænkning bliver mere og mere afgørende for samfundsudviklingen og ikke mindst for virksomheder, der hele tiden må tænke nyt for at appellere til kunder og omverden. Innovationspriskonkurrencen bliver for første gang afviklet som led i den officielle afholdelse af kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem 2014.

Formålet med "Innovationsprisen 2014" er at påskønne innovative løsninger i udviklingen af lokale produkter indenfor mad og drikke, at være med til at synliggøre gode eksempler på hvordan innovation og nytænkning kan betyde alverden for et produkt, der er produceret lokalt. Måske en lille ændring af en detalje gjorde den store forskel, måske en helt ny tilgang var nødvendig for at få gjort produktets kvalitet mere synlig for forbrugerne. Prisen gives til en lokalt forankret producent, der har skabt et nyt innovativt produkt eller tænkt i nye baner i forhold til afsætningsmuligheder.


Vinderne

Innovationspris finalister

Tilykke til de to vindere. Vinderen i drikkelse-kategorien blev stikkelsbær most fra Bornholms Mosteri og vinderen i mad-kategorien blev havtornsmarmelade fra Høstet.


Finalisterne

Innovationspris finalister

Ud af de 35 indsendte produkter gik følgende 6 videre til finalen:

- Havtorns marmelade fra Høstet
- Ramsløgsolie fra urteolie.dk
- Stikkelsbær most fra Bornholms Mosteri
- öSkyr fra Nordic Island
- Kirsebærvin fra Frederiksdal


Hvad skal der ske?

Billede af bornholmske produkter på flaske til sol over gudhjem

En nedsat jury udvælger, tester og vurderer alle indsendte produkter. Der udvælges produkter inden for kategorierne mad og drikkevarer. Tre produkter i hver af de to kategorier udvælges til finalen, der finder sted under kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem. Så i alt seks produkter skal fremvises på scenen på Gudhjem Havn den 28. juni 2014.

Alle, der deltager, vil modtage et skriftligt feedback (vurdering) på hvert produkt fra juryen.


På scenen

Sol over Gughjem - scenen - bagfra

På dagen, hvor kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem finder sted, skal hver finalist præsentere sit produkt på scenen foran det store publikum.

Der gives smagsprøver til publikum og juryen, som smager, vurderer og kommer med feedback direkte på scenen.




Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...