Tak!

Her på siden finder du alle Vores sponsorer, der gør det muligt at afholde Sol over Gudhjem 2013!

Stort tak til alle!


Lokale Sponsorer

Melsted Badehotel
Team Bornholm
Saisons Sommerkøkken
Jantzens Hotel
Gudhjem Autoværksted
Aste
Hotel Gudhjem
Therns Hotel
Lifestone
Karamelkompagniet
Havneshoppen
Victoria Glas
Muren I Gudhjem
Mogens Maler
Gudhjem Bageri
Gudhjem Kunsthandel
Bjørn Cordes
Jane R 309
Gudhjem glas røgeri
Bornholmer Fisk
Pandekage Huset
Venezia
Restaurant 3760
Gudhjem El
Provianten
Cassius Clay
Thor
Thor Hodda
Wolfsberg Byg
Hotel Klippen
Gudhjem Speciel
Cafe Klint
Bechs Chokolade
Gudhjem Røgeri


Også tak til!

Baltic Sea Glass
Horesta Bornholm
Destination Bornholm
Espersen
Dagli Brugsen Gudhjem
Oscar
Bornholms Landbrug
Madkulturhus Melstedgaard
Rasmus Friis A/S
Weber


S.Pellegrino

S.Pellegrino og Acqua Panna er værdsat verden over for deres evne til at forbedre oplevelsen af den avancerede smag af mad og vin.

S.Pellegrino er kendetegnet ved en let perlende følelse fra fine bobler med en raffineret smag. Med et moderat syreindhold og et højt mineralindhold (960 mg/L) er S.Pellegrino et perfekt match til fyldige årgangsvine.

Acqua Panna er kendetegnet ved en glat, let og fløjlsagtig smag. Med et lavt syre- og mineralindhold (140 mg/L) er Acqua Panna et perfekt match til lette og frugtige vine med moderat alkoholindhold.

Tak til sponsoren

www.premiumacqua.dk


Fødevareministeriet og EU

Fødevareministeriet og EU deltager i finansieringen af Sol Over Gudhjem. Den Europæiske Fiskerifond: Danmark og EU investerer i bæredygtigt fiskeri og akvakultur.

Tak til sponsoren

www.fvm.dk


3F

3F Privat Service Hotel & Restauration, sikre både lokalt og centralt en høj faglig kvalitet, både når det gælder din uddannelse, og dine løn og arbejdsforhold.

Tak til sponsoren

3F Privat Service, Hotel og Restaurations hjemmeside


ImageWear.dk

Kokkene på i Sol over Gudhjem bærer kokkejakker og forklæder fra Chaud Devant.

Tak til sponsoren

www.chauddevant.nl
www.Imagewear.dk


Fridolf

Tak til sponsoren


Jens Møller

Tak til sponsoren


Lehnsgaard

Tak til sponsoren


Electrolux

Tak til sponsoren


Bornholms Mosteri

Tak til sponsoren


De Forenede Dampvaskerier

De Forenede Dampvaskerier

Fornyelse fremmer forretningen

I DE FORENEDE DAMPVASKERIER får du en servicepartner, der styrker din forretning gennem udvikling, specialiseret rådgivning og pålidelig service. Sammen med kreativ genbrug af kasserede tekstiler sikrer det en aktiv indsats for miljøet. Vi har modtaget EU's miljøpris i kategorien god miljøforvaltning, og ligeledes er vores stabsfunktioner bl.a. Indkøb, Salg & marketing og Miljøafdeling certificeret efter DS 49001, der dokumenterer, at vi lever op til vores samfundsmæssige ansvar.

Tak til sponsoren

http://www.dfd.dk/d/dfd


Timos

Timos

En gade, et sted, et hus og en årstid har givet navn til vores 4 steder.
De har det til fælles at du kan få brunch, frokost, en tre retters og alt det midt imellem og lige over. Kvalitet serveret med venlighed i hyggelige og tjekkede oplevelser.

www.timos.dk


St. Clemens

Bornholms Andelsmejeri - st. clemens

Bornholms Andelsmejeri er et selvstændigt mejeri ejet af de bornholmske mælkebønder. Mejeriet blev grundlagt i 1950 og er siden 1970 øens eneste mejeri. Vi producerer gul ost, hårde ost (græsk stil) udover blåskimmel ost. Vores blåskimmel (Danablu) er berømt og har vundet adskillige priser både nationalt og internationalt. Som eneste osteproducent har St. Clemens opnået at vinde "World Cheese Champion" i Wisconsin 2 gange i henholdsvis 1980 og igen i 1998.

Tak til sponsoren

www.st-clemens.dk


Danske Færger A/S

Leonora Christina

Danske Færger A/S, i daglig tale kendt som Færgen, sejler mange af kokkene og juryen der deltager i Sol over Gudhjem arrangementet gratis frem og tilbage fra vores skønne ø. Medhjælpere og arrangører nyder også godt af sponsoratet fra Færgen og Færgen er glade for at kunne støtte op om sådan et godt arrangement som vokser sig større og større og sætter Bornholm på landkortet.

Færgen sejler blandt andet på strækningen Ystad - Rønne med en af verdens største og hurtigste katamaran.

Tak til sponsoren

www.faergen.dk/ruter/bornholmerfaergen.aspx


Quooker

Quooker - den kogende vandhane - Din nye bedste ven i køkkenet

Quooker - den kogende vandhane - Din nye bedste ven i køkkenet.

Quooker er dit nye køkkenredskab! Du kan pochere fisk og blanchere sprøde grøntsager direkte under det kogende vand. Dine spækbrætter og knive har aldrig været renere. Fortsæt selv - der er masser af anvendelsesmuligheder med en Quooker. Og så kan du selvfølgelig også lave kaffe eller te uden ventetid.

Deltagerne benytter i år Quooker i konkurrencen. Quooker er uundværlig i et moderne køkken! Vinderen af Sol over Gudhjem vinder også en Quooker!.

Tak til sponsoren

www.quooker.dk/dk-dk/


Det Danske Grill Landshold

Sol over Gudhjem a la Grill Landsholdet

Viljen til at sejre ved grillen.

Tak til sponsoren

www.bbqlandsholdet.dk


Sebastian Frost

Ur fra Sebastian Frost

Danmarks smukkeste ure til danmarks bedste Kokke! I snart et halvt år har man nu kunnet beundre Sebastian Frost urene på håndleddene af tjenerne på restaurant Kadeau i Wildersgade i København. Derfor er det en selvfølge at urene i år skulle være med i kulissen på sol over Gudhjem. Se hele kollektionen i butikken på Listed Havn.

Tak til sponsoren

www.sebastianfrost.dk


Peugeot

Peugeot picture

Peugeot er en reference for kværne og det foretrukne mærke hos de fleste kokke. Peugeot producerer seks unikke kværnværker, som alle er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi. De franske kvalitets kværne fås både i klassiske og moderne designs og materialer.

Tak til sponsoren

www.tj.dk


Pillivuyt

Pillivuyt picture

Pillivuyt etableret i 1818, er et af Frankrigs ældste og mest velanskrevne porcelænsmærker. Produkterne fremstilles med respekt for det traditionsrige og gode håndværk, der kendetegner Pillivuyt. Således laves mange artikler stadig i hånden, som f.eks. suppeterrinen med løvehoved.

Tak til sponsoren

www.pillivuyt.com


Mauviel

mauviel picture

Mauviel er et fransk familieforetagende grundlagt i 1830. Produkterne er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge, både for de professionelle kokke - og for dem, der drømmer om at lave mad som en professionel.

Tak til sponsoren

www.mauviel.com


KitchenAid

kitchenaid picture

KitchenAid har gennem generationer fremstillet køkkenmaskiner til brug i den daglige husholdning. Kodeordet har altid været kvalitet med gennemtænkt design og en solid konstruktion, der giver køberen en maskine til mange års anvendelse.

Tak til sponsoren

www.kitchenaid.com


FOOD

FOOD picture

FOOD er en lille, non-profit organisation, skabt for at øge interessen for dansk & nordisk gastronomi og fødevarekultur, der er et samarbejde mellem private virksomheder og det offentlige Danmark. FOOD fremmer nordisk mad & gastronomi og vi har sammen sat os det mål, at omverdenen skal have et bedre blik for den fantastiske udvikling, den store kreativitet og fantastiske kompetencer der er i dansk og nordisk fødevarekultur.

Tak til sponsoren

www.thefoodproject.dk


Lakrids by Johan Bülow

Lakrids

I år skal et af de største bornholmske hits - Lakrids by Johan Bülow - benyttes i hovedretten. Normalt andvendes lakrids i det søde køkken.

Deltagerne udfordres i år og SKAL som et krav i konkurrencen anvende lakrids i hovedretten. Kun kreativiteten sætter krav og vi glæder os til at se hvad de dygtige kokke finder på.

Tak til sponsoren

www.lakrids.nu


Bilhuset Mogens Elmer A/S

Bilhuset facade

Med forhandling af Ford, Kia, Mazda & Suzuki i 35 forskellige modeller og hundredvis af varianter, holder vi hele erhvervslivet kørende, og alle privatkunder på hjul - med service hele vejen!

Tak til sponsoren

www.bilhuset.dk


Zwilling

Knive fra zwilling - Miyabi

Miyabi 600D er navnet på årets konkurrencekniv. Miyabi er et brand af japanske køkkenknive som produceres på Zwillings fabrik i Seki i Japan. Zwilling J. A. Henckels er en af verdens største fabrikanter af knive og andet godt køkkengrej og fabrikken i Solingen daterer sig tilbage til 1731.

Tak til sponsorenTak til sponsoren

www.zwilling.com


Bornholmergrisen

Bornholmergris - entrecote

Bornholm har udviklet sig til et kulinarisk centrum og er i dag kendt for spændende og velsmagende mad. Derfor er det et naturligt sted at etablere en regional svineproduktion med sit eget særpræg. Bornholmergrisen fra Danish Crown er produceret af udvalgte grise fra Bornholm, som lever op til særlige krav om bedre spisekvalitet og bedre dyrevelfærd.

Tak til sponsoren

www.bornholmergrisen.dk


Akzo Nobel Salt A/S

Jozo salt

Akzo Nobel Salt A/S er navnet for selskabet, som I mange år var Dansk Salt I/S. Vi er de stolte producenter af salt som er hentet op fra den danske undergrund lidt vest for Hobro. Vi producerer salt til fødevarer, pharmaceutisk salt, men også salt til elektrolyse. Vi er specielt stolte af vores Jozo Gourmet salt. Denne salt har den flotteste pyramide form, og en flot ren og skarp saltsmag. Gourmet salt er produceret på moderne vis ved hjælp af den gamle sydesalts teknik.

Tak til sponsoren

www.jozosalt.com


Bornholmerflyet.dk

Bornholmerflyet takeoff foto

Bornholmerflyet.dk flyver på ruten Bornholm - København. Med mange afgange til og fra Bornholm hver uge er det nemt og hurtigt at mødes. Vi er en del af flyselskabet DAT.

Tak til sponsoren

www.bornholmerflyet.dk


Bornholms Brand

Bornholms Brandforsikrings facade

Bornholms Brandforsikring er bornholmernes foretrukne forsikringsleverandør, og støtter op omkring udvikling af øens erhvervsliv og turistindustri.

Tak til sponsoren

www.bornbrand.dk

Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...