Bedste ret

Vinderen af bedste ret - Nicolai Nørregaard

Nicolai Nørregaard fra Kadeau, vandt med sin hovedret titlen "bedste ret 2012" og præmie på 10.000 kr. sponseret af "Fonden til fremme af Dansk Gastronomi".

Billede af 'bedste ret 2012' - Nicolai Nørregaard

Nicolai Nørregaard vinder-hovedret

”Nakke i havens urter”

Svinenakke stegt i urter, stegt og syltet knoldselleri, radise, hjertesalat vendt i mormordressing m/ sennep, brunet smør med reduceret hønsefond, rabarbersaft og rapsolie, knopper af vilde skud og brændt hø.



Vindere af Sol over Gudhjem

Jepser Kirketerp, vinder af Sol over Gudhjem 2011

2009: Theis Brydegaard (Restaurant Herman)
2010: Daniel Kruse (Stammershalle Badehotel)
2011: Jesper Kirketerp (Geranium)
2012: Nicolai Nørregaard (Kadeau)

Nicolai Nørregaard er den første der løber af både med den samlede sejr og titlen for bedste ret. Han kan hermed skrive sig på Sol over Gudhjems hall of fame. Stort tillykke.


OPSKRIFT: Bedste ret 2012

Inden længe vil opskriften på vinder-retten kunne findes her.


Vinderen

Vinderen - Nicolai Nørregaard - af Sol over Gudhjem 2012.

Nicolai Nørregaard fra Kadeau løb med sejren af dette års Sol over Guhjem konkurrence og med en check på 40.000 kr.


Nicolai Nørregaard's vindermenu

Hovedret

Nicolai Nørregaard - vindermenu - hovedretten

”Nakke i havens urter”

Svinenakke stegt i urter, stegt og syltet knoldselleri, radise, hjertesalat vendt i mormordressing m/ sennep, brunet smør med reduceret hønsefond, rabarbersaft og rapsolie, knopper af vilde skud og brændt hø.

Dessert

Nicolai Nørregaard - vindermenu - desserten

”Bornholmske sommer minder”

Sat fløde, hvid chokolademousse, is på nyslået græs, bagt hvid chokolade med lakrids, geranium og skovmærke.

Syltet hvide asparges, rå hvide asparges, frossen råmælk, te på hybenroser og hyldeblomster.







Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...