Mysteri Box

mysteri box 2012

30 minutter inden deltageren går i gang i køkkenet introduceres denne til årets "Mysteri Box" der består af forskellige bornholmske råvarer. Det kan være alt fra mejeri produkter til røgede sild.


Råvarebuffet

råvarerbuffet af bornholmske hærligheder

Kokken har adgang til en råvarebuffet af bornholmske råvarer, som kokken selv kan vælge fra.

Kokken må ikke have forberedt eller have medbragt noget hjemmefra.


Menu-
beskrivelser

Menu beskrivelser

15 minutter inden deltagerne går i gang (og 15 min efter at have set "Mysteri Box'en") skal der leveres en "dagens menu" til dommerpanelet. Deltagernes serveringer skal stemme overens med den afleverede menubeskrivelse og tæller med i den samlede vurdering.


Program

Ret fra sidste år

Konkurrencen starter officielt kl. 13.00 ved Adam Prices åbningstale, men allerede inden, er kokkene igang. De bliver nemlig introduceret til dette års "mysteri box" allerede 12.35.

tidslinje

12.00 Madmarked med over 40 boder

Fra 12 til 17 står bornholmske producenter klar i over 40 boder med smagsprøver, købsmuligheder og inspiration. Se mere om madmarkedet her.

12.35 Varm-up : Mysteri Box

Kokkene bliver introduceret til en "Mysteri Box" inden start. Elementerne fra boxen skal indgå i menuen.

13.00 Adam Prices velkomsttale

Adam Price byder publikum og TV velkommen på Gudhjem havn.

14.05 Første kok: hovedret

Den første deltager (Jesper) har været igang i 1 time og skal servere hovedret for dommerpanelet. Efterfølgende afleverer de andre deltagere deres hovedret til dommerpanelet med 10 minutters mellemrum.

Jesper Kirketerp

Michael Miv Pedersen

Rainer Gassner

Nicolai Nørregaard

Start i køkkenet

13.05

13.15

13.25

13.35

Hovedret serveres

14.05

14.15

14.25

14.35

Dessert serveres

14:55

15.05

15.15

15.25

15.25 Sidste kok: Dessert

Den sidste deltager har serveret dessert for dommerpanelet. Dommerne voterer og point lægges sammen.

15.35 Præmier kokkekonkurrence

Vinderne kåres. Der uddeles en pris til konkurrencens samlede vinder og en pris for bedste ret.

16.15 Præmier tilskuerkonkurrence

I løbet af dagen har publikum mulighed for at deltage i publikumskonkurrencen med præmier for 100.000 kr. Vinderne findes kl. 16.15.

17.00 Boblebaren er åben

Phillipson wine åbner champagnebar på havnen!






Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...