Årets Mystery Box

Mystery Boxen byder på forskellige bornholmske godter, som enten kan eller skal bruges. Således var boxen fordelt i år:

Jesper Kirketerp og årets Mystery Box

Skal bruges

- Svine- eller nakkekam af Bornholmergris
- Lehnsgaard Rapsolie
- Valgfri Lehnsgaard sennep

Kan bruges

- Bacon fra Hallegaard
- Skinke fra Hallegaard
- Skind fra Bornholmerhane


Score

Maden blev vurderet i 4 kategorier. Hver dommer havde mulighed for fordeling af point, således:

Smag: 0 - 30 point
Udseende: 0 - 10 point
Bonus - Bornholm: 0 - 10 point
Etikette: 0 - 10 point

Altså en samlet score på max 60 point. Her kan du læse mere om hvad de forskellige kategorier indebærer.


Jesper Kirketerp

Jesper Kirketerp


Michael "Miv" Pedersen

Michael


Rainer Gassner

Rainer Gassner


Nicolai Nørregaard

Nicolai Nørregaard


Jesper Kirketerp

Hovedret

1. ret

Kam og skinke, luftig raps, valle, grønne jordbær og enebær.

Dessert

2. ret

Sød og frisk sommer – Lakrids, gæret æble og hvid chokolade..


Michael "Miv" Pedersen

Hovedret

1. ret

Glaseret svinenakke med grov sennep.

Gulerod, ærter og løg samt urter som ramsløg, smækker og fuglegræs.

Dessert

Michael 'Miv' Pedersen 2. ret

Chokolade Mousse m/ koldpresset bornholmsk rapsolie, skovjordbær, rødbede og røde urter.

Sorbet af grønne jordbær m/ indtryk af citron.

Chokoladecotta m/ krokant, æble, mynte og lun chokolade, peber og lakridssauce samt syltet fennikel.

Gran sorbet m/ salat af frosne urter som stevia, tergetis og estragon.



Rainer Gassner

Hovedret

Rainer Gassner 1. ret

Grillet Bornholmergris – nye kartofler – drys af skoven – Bleu 50% - urter bouillon.

Dessert

Rainer Gassner 2. ret

Asparges – ærter – ”Hollandaise”



Nicolai Nørregaard

Hovedret

Nicolai Nørregaard 1. ret

”Nakke i havens urter”

Svinenakke stegt i urter, stegt og syltet knoldselleri, radise, hjertesalat vendt i mormordressing m/ sennep, brunet smør med reduceret hønsefond, rabarbersaft og rapsolie, knopper af vilde skud og brændt hø.

Dessert

Nicolai Nørregaard 2. ret

”Bornholmske sommer minder”

Sat fløde, hvid chokolademousse, is på nyslået græs, bagt hvid chokolade med lakrids, geranium og skovmærke.

Syltet hvide asparges, rå hvide asparges, frossen råmælk, te på hybenroser og hyldeblomster.








Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...