Bedste ret

Vinderen af bedste ret - Jeppe Foldager

Jeppe Foldager, vandt med sin hovedret titlen "bedste ret 2011" og en præmie på 10.000 kr.

Billede af 'bedste ret' - Jeppe Foldager

Jeppe Foldagers vinder-hovedret

Mørbrad i croutons med svinebryst pocheret i øl og fond - med grillet hvid asparges, senneps-syltede løg, lun "waldorf", sprød ost, sauce med smag af bryst og urter.


OPSKRIFT: Bedste ret 2011

Hvis du har mod på at gå i krig med vinderretten, kan opskriften findes her.


Vinderen

Vinderen - Jesper Kirketerp - af Sol over Gudhjem 2011.

Jesper Kirketerp fra Geranium løb med sejren af dette års Sol over Guhjem konkurrence og med en check på 35.000 kr.


Jesper Kirketerp's vindermenu

Forretten

Jesper Kirketerp - vindermenu - forretten

Torsk med hjerter, grønne jordbær, enebær & brunet smør, æble & selleri.

Hovedretten

Jesper Kirketerp - vindermenu - hovedretten

Sommergris fra Bornholm med strand, røg, hyld og asparges.