Score

Maden blev vurderet i 5 kategorier. Hver dommer havde mulighed for fordeling af point, således:

Smag: 0 - 40 point
Udseende: 0 - 10 point
Håndværk: 0 - 10 point
Bornholm: 0 - 10 point
Bonus: 0 - 5 point

Altså en samlet score på max 75 point.


Daniel Kruse

Daniel Kruse


Jeppe Foldager

Jeppe Foldager


Tommy Friis

Tommy Friis


Jesper Kirketerp

Jesper Kirketerp


Daniel Kruse

Forret

 1. ret

Torsk i rugmelmel med brændt asparges, porreaske, brunet smør, mousseline samt stegt skind.

Hovedret

Daniel Kruse 2. ret

Langtidsbagt bryst i eddike, friteret mørbrad, cidersauce, samt rødbeder.


Jeppe Foldager

Forret

Jeppe Foldager 1. ret

Smørpocheret torsk med nye ærter, rababer, kyllingeskind, brunet smør og aroma af lakrids.

Hovedret

Jeppe Foldager 2. ret

Mørbrad i croutons med svinebryst pocheret i øl og fond - med grillet hvid asparges, senneps-syltede løg, lun "waldorf", sprød ost, sauce med smag af bryst og urter.
Find opskriften her!



Tommy Friis

Forret

Tommy Friis 1. ret

Let røget torsk og omelet på bornholmske landæg, sprød kyllingeskind, syltede grøntsager og sennep.

Hovedret

Tommy Friis 2. ret

Bornholmer grissebasse, enebær mørbrad, bitre kartofler med bornzola, sennep og stout, puffede flæskesvær, ærter, rapsbalde og blomst.



Jesper Kirketerp

Forret

Jesper Kirketerp 1. ret

Torsk med hjerter, grønne jordbær, enebær & brunet smør, æble & selleri.

Hovedret

Jesper Kirketerp 2. ret

Sommergris fra Bornholm med strand, røg, hyld og asparges.