Score

Maden blev vurderet i 5 kategorier. Hver dommer havde mulighed for fordeling af point, således:

Smag: 0 - 40 point
Udseende: 0 - 10 point
Håndværk: 0 - 10 point
Bornholm: 0 - 10 point
Bonus: 0 - 5 point

Altså en samlet score på max 75 point.


Theis Brydegaard

Theis Brydegaard

Mark Lundgaard Nielsen

Mark Lundgaard Nielsen

Daniel Kruse

Daniel Kruse

Claus Henriksen

Claus Henriksen

Theis Brydegaard

Hovedret

Theis Brydegaards 1. ret

Hane i asparges med gudhjemmedyppe
Hanebryst i vacum med ramsløgsblomster og rapsolie
Ærtepure, syltede umodne ribs, bornholmske asparges, asparges crudite, ærter og asparges i rapsolie, rapsstængler, grønne urter, hvide blomster, sky med friske morkler og hanehjerter.
Apart: Nye kartofler med løvstikke og gudhjemmedyppe.

Dessert

Theis Brydegaards 2. ret

Bornholmske mejeriprodukter med honning, nye granskud og Honningsyp
Iscreme på kærnemælk med gran, bornholmsk fløde, honning toppe
Marengs på sidste års hyldeblomster, tykmælks pulver, granskud, malt på gran olie
Ved siden af lune honningkager med honningsyp.


Mark Lundgaard Nielsen

Hovedret

Mark Lundgaard Nielsen 1. ret

Bornholmerhane på 3 måder
- Letrøget kråsesuppe med kjylar, perlebyg og pocheret bryst
- Stegt mørbrad med fyldte morkler, glaskål og pastilla med confiteret lår og kirsebær
- Leverflan med ragout af hjerter, hasselnødder og tyttebær samt tempereret æggeblomme

Dessert

Mark Lundgaard Nielsen 2. ret

Kærnemælk, rapsolie, honning og bornholmske jordbær
- Jordbær, grønne, røde, rå, marinerede og frosne med saltet karamel, kærnemælk, honning-guf, havesyre ”Krølle-Bølle” og varm rapsblomst skum.



Daniel Kruse

Hovedret

Daniel Kruse 1. ret

Hane med ramsløg, morkler og asparges. Hertil marengs og blomme 62.

Dessert

Daniel Kruse 2. ret

Grøn salat med lun honningkage.



Claus Henriksen

Hovedret

Claus Henriksen 1. ret

Stegt bornholmerhane med morkler, lun æggeblomme, jordskokke-vinaigrette og rapsolie.

Dessert

Claus Henriksen 2. ret

Bagt brød med "guf", rå rabarber, violsorbet, kandiseret honning og frisk kærnemælk fra Bornholm.