Billeder

  • Deltagere, dommere og arrangør Mikkel Marschall.
  • Politisk ordfører fra Venstre - Peter Christensen - åbner Sol over Gudhjem 2010 med en velkomsttale.
  • Theis Brydegaard er så småt igang med at anrette sin hovedret, men har tid til at svare på nogle spørgsmål.
  • Theis Brydegaard - Køkkenchef Kadeau.
  • Mark Lundgaard Nielsen - igang med hovedret.
  • Dommerpanel: (fra venstre) Michel Michaud, Mikkel Maarbjerg & Torsten Vildgaard.
  • Theis Brydegaard - igang med at anrette hovedret: asparges, syltede umodne ribs, ærtepure, morkler...
  • Theis Brydegaard - anretter hovedret.
  • Modstanderen Mark Lundgaard Nielsen giver sin konkurrent en hånd med anretningen!
  • Theis Brydegaard serverer for dommerne. Her Mikkel Maarbjerg.
  • Theis Brydegaards hovedret: Hane i asparges med gudhjemmedyppe. (næsten færdig)
  • Theis Brydegaards hovedret: Hane i asparges med gudhjemmedyppe.
  • Theis Brydegaards hovedret: Hane i asparges med gudhjemmedyppe. Apart: Nye kartofler med løvstikke og gudhjemmedyppe.
  • Mark Lundgaard Nielsen anretter i det gode vejr.
  • Nu er det Theis Brydegaard der giver sin konkurrent hjælp!
  • Mark Lundgaard Nielsen: Bornholmerhane på 3 måder.
  • Dommerene smager og noterer.
  • Theis Brydegaard er i gang med at anrette dessert.
  • Mark Lundgaard Nielsen - ligeledes igang med at anrette dessert.
  • Mark Lundgaard Nielsen - ligeledes igang med at anrette dessert.
  • Dommerene smager Theis Brydegaards dessert - der senere viser sig at få prisen for 'Bedste ret 2010'.
  • Det ser ud til at smage godt.
  • På stenen serverer Theis Brydegaard lune honningkager med honningsyp.
  • Smagsprøver til de heldige.
  • Theis Brydegaard, dessert: Bornholmske mejeriprodukter med honning, nye granskud og Honningsyp.
  • Theis Brydegaard, dessert: Bornholmske mejeriprodukter med honning, nye granskud og Honningsyp.
  • Theis Brydegaard, dessert: Bornholmske mejeriprodukter med honning, nye granskud og Honningsyp.
  • Mark Lundgaard Nielsen - næsten færdig med desserterne.
  • Mark Lundgaard Nielsen, dessert: Kærnemælk, rapsolie, honning og bornholmske jordbær.
  • Mark Lundgaard Nielsen, dessert: Kærnemælk, rapsolie, honning og bornholmske jordbær.
  • Godt vejr & Gudhjem Havn er rammerne for årets kokkekonkurrence: Sol over Gudjem 2010.
  • Teltet på havnen.
  • Claus Henriksen - Dragsholm Slot - Har også tid til en lille sludder.
  • Daniel Kruse - formel B - igang med at anrette hovedretter.
  • Maregns.
  • Claus Henriksen - i fuld gang.
  • Så er der mad igen.
  • Daniel Kruse, hovedret: Hane med ramsløg, morkler og asparges. Hertil marengs og blomme 62.
  • Daniel Kruse, hovedret: Hane med ramsløg, morkler og asparges. Hertil marengs og blomme 62.
  • Daniel Kruse, hovedret: Hane med ramsløg, morkler og asparges. Hertil marengs og blomme 62.
  • Daniel Kruse, hovedret: Hane med ramsløg, morkler og asparges. Hertil marengs og blomme 62.
  • Daniel Kruse, hovedret: Hane med ramsløg, morkler og asparges. Hertil marengs og blomme 62.
  • Claus Henriksen serverer for dommerene.
  • Daniel Kruse igang med at anrette sin dessert.
  • Claus Henriksen, hovedret: Stegt bornholmerhane med morkler, lun æggeblomme, jordskokke-vinaigrette og rapsolie.
  • Claus Henriksen, hovedret: Stegt bornholmerhane med morkler, lun æggeblomme, jordskokke-vinaigrette og rapsolie.
  • Daniel Kruse serverer dessert.
  • Daniel Kruse, dessert: Grøn salat med lun honningkage.
  • Daniel Kruse, dessert: Grøn salat med lun honningkage.
  • Claus Henriksen serverer dessert.
  • Claus Henriksen, dessert: Bagt brød med 'guf', rå rabarber, violsorbet, kandiseret honning og frisk kærnemælk fra Bornholm.
  • Claus Henriksen, dessert: Bagt brød med 'guf', rå rabarber, violsorbet, kandiseret honning og frisk kærnemælk fra Bornholm.
  • Claus Henriksen, dessert: Bagt brød med 'guf', rå rabarber, violsorbet, kandiseret honning og frisk kærnemælk fra Bornholm.
  • Claus Henriksen, dessert: Bagt brød med 'guf', rå rabarber, violsorbet, kandiseret honning og frisk kærnemælk fra Bornholm.
  • Skuebordet med alle tallerkenerne.
  • Afgørelsen er nær.
  • Mikkel Marschal takker for kokkenes deltagelse.
  • Theis Brydegaard får prisen for...
  • ...bedste ret. Med sin dessert: Bornholmske mejeriprodukter med honning, nye granskud og Honningsyp. Og dermed et gavekort på 10.000 kr.
  • Det er ikke sjov at vente.
  • Daniel Kruse (formel B) bliver kåret som årets vinder af Sol over Gudhjem 2010.
  • Daniel Kruse kan se sit navn indgraveret i vandrepokalen.
  • Overrasket?
  • En glad vinder (Daniel Kruse) med en check på 50.000 kr.
  • Daniel Kruse - vinder 2010.
  • Folk beundrer de fine tallerkener.
  • Dommere, deltagere og hovedarrangør Mikkel Marschall.
  • Dommere, deltagere og hovedarrangør Mikkel Marschall.

Info

Det tager lidt tid at loade billederne.