Bedste ret

Bedste ret 2009 - Sol over Gudhjem

Torsten Vildgaard [noma] vandt for årets bedste ret.

Retten bestod af mælkeskind, braiseret lammetunge, grillet agurk, flæskesvær på hanekam & purløgsblomster.

Vinderen 2009

Sol over Gudhjem

Årets vinder af Sol over Gudhjem 2009 blev Theis Brydegaard [Restaurant Herman].


Vinder menu

Forret

Vinder forret ved Theis Brydegaard - Saltet bagt  østersøtorsk, røget torsk, citronpure, citron perler, saltet citron, syltetløg, løgringe, bacon ciffon, fuglegras.

Saltet bagt østersøtorsk, røget torsk, citronpure, citron perler, saltet citron, syltetløg, løgringe, bacon ciffon, fuglegras. Ved bordet serverer Theis Brydegaard en lun kartoffelkompot.

Hovedret

Vinder hovedret ved Theis Brydegaard - Stegt lam, gele på bornholmerhane, ærtepure, friske ærter og nye gulerødder, syltet bøgehat, sprødt haneskind. Vinder hovedret ved Theis Brydegaard.

Stegt lam, gele på bornholmerhane, ærtepure, friske ærter og nye gulerødder, syltet bøgehat, sprødt haneskind. Theis Brydegaard serverede en lammefrikasse med lammehals og rejer ved bordet.