Vinderen 2009

Theis Brydegaard fra Restaurant Herman løb af med den samlede sejr for sine to retter sommeren 2009.


Bedste ret

Bedste ret 2009 - Sol over Gudhjem

Torsten Vildgaard [noma] vandt for årets bedste ret.

Retten bestod af mælkeskind, braiseret lammetunge, grillet agurk, flæskesvær på hanekam & purløgsblomster.

Maden

Herunder ses de dejlige anretninger.


Allan Poulsen

1 ret - forret

Allan Poulsen - 1 ret

Torsk i kongekrabbegelé, halvkugle af torsk og kongekrabbe, stegt asparges med vilde urter, rugbrød & kaviar.

2 ret - hovedret

Allan Poulsen - 2 ret

Allan's Hovedret var så lækker at tilskuerne kom til at spise alt hans kød, så det mangler på billedet. Der mangler altså lammefilet & brisler på billdet. Ellers er der anrettet: bagt selleri, ærtepure, sauce med lamme hjerte, lever og rejer, samt nye løg.


Theis Brydegaard

1 ret - forret

Theis Brydegaard - 1 ret

Saltet bagt østersøtorsk, røget torsk, citronpure, citron perler, saltet citron, syltetløg, løgringe, bacon ciffon & fuglegras. Ved bordet serverede Theis Brydegaard en lun kartoffelkompot.

2 ret - hovedret

Theis Brydegaard - 2 ret

Stegt lam, gelé på bornholmerhane, ærtepure, friske ærter og nye gulerødder, syltet bøgehat, sprødt haneskind. Theis Brydegaard serverede en lammefrikasse med lammehals og rejer ved bordet.


Magnus M. Knudsen

1 ret - forret

Magnus M. Knudsen - 1 ret

Bagt torsk med fedtegrever, karfoffelmos med brunet smør, cannaloni med ærter og spæk - østers på toppen.

2 ret - hovedret

Magnus M. Knudsen - 2 ret

- Stegt glaceret lammefilet
- Tærte med brissel & løgpuré
- Bornholmerhaneconfit i grønne asparges
- Kugle med asparges suppe
Hertil serveret en lammeglace.


Torsten Vildgaard

1 ret - forret

Torsten Vildgaard - 1 ret

Pocheret torskekæbe med syltet agurk, mayonaise på silderogn og røget sild - pyntet med vilde blomster og urter.

2 ret - hovedret

Torsten Vildgaard - 2 ret

Mælkeskind, braiseret lammetunge, grillet agurk, flæskesvær på hanekam & purløgsblomster.