Billeder

  • Allan Poulsen i fuld gang med at rulle torsk i gelé af kongekrabbe.
  • Allan Poulsen
  • Allan Poulsen i fuld gang med at rulle torsk i gelé af kongekrabbe.
  • Allan Poulsen havde i sammarbejde med Hotel Romantik lavet nogle flotte menukort til dommerpanelet.
  • Der var rig mulighed for at kigge nysgerrigt med og stille spørgsmål både til kokkene og konferencier Mikkel Marschall.
  • Allan Poulsen - halvkugle af torsk og kongekrabbe bliver arrangeret.
  • Theis Brydegaard.
  • Allan Poulsen - nye løg kommer på tallerkenen.
  • Allan Poulsen - nye løg kommer på tallerkenen.
  • Dommer: Rasmus Kofoed.
  • Dommer: Michel Michaud.
  • Allan Poulsens forret: Torsk i kongekrabbegelé, halvkugle af torsk og kongekrabbe, stegt asparges med vilde urter, rugbrød & kaviar.
  • Allan Poulsens forret: Torsk i kongekrabbegelé, halvkugle af torsk og kongekrabbe, stegt asparges med vilde urter, rugbrød & kaviar.
  • Allan Poulsens forret: Torsk i kongekrabbegelé, halvkugle af torsk og kongekrabbe, stegt asparges med vilde urter, rugbrød & kaviar.
  • Allan Poulsens forret: Torsk i kongekrabbegelé, halvkugle af torsk og kongekrabbe, stegt asparges med vilde urter, rugbrød & kaviar.
  • Allan Poulsens forret: Torsk i kongekrabbegelé, halvkugle af torsk og kongekrabbe, stegt asparges med vilde urter, rugbrød & kaviar.
  • Rasmus Kofoed - der smages.
  • Theis Brydegaards første ret: Saltet bagt østersøtorsk, røget torsk, citronpure, citron perler, saltet citron, syltetløg, løgringe, bacon ciffon & fuglegras. Ved bordet serverede Theis Brydegaard en lun kartoffelkompot.
  • Mikkel Marschall havde travlt med at kommentere kokkenes arbejde, og pendlede hele tiden imellem de to køkkener, hvor der hele tiden skete noget nyt.
  • Allan Poulsen - kødet er serveret i brændt natur.
  • Allan Poulsen
  • Allan Poulsen
  • Allan Poulsen - anretter hovedretten.
  • Allan Poulsen serverer for dommerne.
  • Dommerpanelet var på en svær opgave - de skulle nemlig smage sig igennem 8 dejlige retter.
  • Theis Brydegaard - bunden til hovedretten er anrettet: ærtepuré og gelé af bornholmerhane.
  • Theis Brydegaard i fuld gang.
  • Theis Brydegaard i fuld gang - publikum kiggede spændt med på første række.
  • Allan Poulsens hovedret - kød mangler.
  • Theis Brydegaard - sidste hånd lægges på hovedretten.
  • Theis Brydegaard - der serveres.
  • Theis Brydegaard serverede til hovedretten en lammefrikasse med lammehals og rejer.
  • Theis Brydegaards hovedret: Stegt lam, gelé på bornholmerhane, ærtepure, friske ærter og nye gulerødder, syltet bøgehat, sprødt haneskind
  • Torsten Vildgaard [noma] sættes igang.
  • Magnus M. Knudsen [formel b] er i fuld gang med forreterne.
  • Magnus M. Knudsen - Bagt torsk med fedtegrever - det grønne rør er cannaloni med ærter og spæk - til sidst øer af kartoffelmos.
  • Magnus M. Knudsen gør klar til servering.
  • Magnus M. Knudsen.
  • Magnus M. Knudsens forret: Bagt torsk med fedtegrever, karfoffelmos med brunet smør, cannaloni med ærter og spæk - østers på toppen.
  • Magnus M. Knudsen serverer for dommerpanelet.
  • Der evalueres.
  • Torsten Vildgaard serverer forret for dommerne.
  • Torsten Vildgaard serverer forret for dommerne.
  • Torsten Vildgaards forret: Pocheret torskekæbe med syltet agurk, mayonaise på silderogn og røget sild - pyntet med vilde blomster og urter.
  • Garniture til Torsten Vildgaards forret: sirup af grønne jordbær.
  • Torsten Vildgaard forklarer om eksperimentet med hanekam!
  • Bornholmsk lammetunge.
  • Magnus M. Knudsen anretter hovedretten.
  • Magnus M. Knudsen anretter hovedretter - 5 stks. Èn til hver af dommerne (4 styks i alt) og én til skue.
  • Torsten Vildgaards forret: Pocheret torskekæbe med syltet agurk, mayonaise på silderogn og røget sild - pyntet med vilde blomster og urter.
  • Magnus M. Knudsens hovedret: Stegt glaceret lammefilet, tærte med brissel & løgpuré, confit af bornholmerhane i grønne asparges, kugle med asparges suppe, hertil lammeglace.
  • Torsten Vildgaards hovedret: Mælkeskind, braiseret lammetunge, grillet agurk, flæskesvær på hanekam & purløgsblomster.
  • Torsten Vildgaards hovedret serveres for dommerne der venter spændt.
  • Torsten Vildgaard forklarer om maden og om den lidt utraditionelle spise: hanekam; langtidsbagt og herefter friteret (serveret som flæskesvær).
  • Torsten Vildgaard serverer.
  • Torsten Vildgaard hovedret - som viste sig at få prisen som mest nyskabende og eksperimenterende ret.
  • Torsten Vildgaards hovedret: Mælkeskind, braiseret lammetunge, grillet agurk, flæskesvær på hanekam & purløgsblomster.
  • Der var også plads til smagsprøver til det interesserede publikum.
  • Torsten Vildgaards hovedret: Mælkeskind, braiseret lammetunge, grillet agurk, flæskesvær på hanekam & purløgsblomster.
  • Deltagere, dommere og arrangør.
  • Theis Brydegaard får overrakt vinderprisen.
  • Paul Cunningham runder af og priser de opfindsomme kokke - og går en oplevelse rigere hjem. Det var vidst første gang dommerne smagte hanekam!
  • 'Sol over Gudhjem'-vinder 2009: Theis Brydegaard.
  • Tv. Mikkel Marschall, th. Paul Cunningham.